رئیس بنیاد نخبگان استان آذربایجان غربی:
شناسایی فعال مستعدان و نخبگان و پایش آنها جهت ورود به مسیر نخبگی منوط به همکاری مضاعف اعضای هیات علمی و نخبگان دانشگاهی است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان غربی؛ دکتر الماسی، رئیس بنیاد نخبگان آذربایجان غربی در نشست با معاونت فرهنگی و جمعی از فعالان رسانهای دانشگاه علوم پزشکی ارومیه مطرح نمود:
شناسایی فعال مستعدان و نخبگان علمی و پایش آنها جهت ورود به مسیر نخبگی منوط به همکاری مضاعف اعضای هیات علمی و نخبگان دانشگاهی است.
رئیس بنیاد نخبگان استان در ادامه؛ به معرفی سیاستها و شیوهنامههای جدید بنیاد ملی نخبگان در راستای حمایت از اجتماعات نخبگانی در حوزههای مختلف پرداخت.
دکتر مهدی فتاحی، معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه به معرفی دستاوردهای این دانشگاه از جمله کسب رتبه دوم کشور توسط دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در دوازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ اظهار داشت: در دوازدهمین جشنواره بینالمللی سیمرغ ۲۱ اثر از دانشگاه علومپزشکی ارومیه حائز رتبه های برتر شدند.
فتاحی ضمن ارائه ظرفیتهای این دانشگاه جهت همکاری با بنیاد نخبگان استان، از برگزاری اردوهای جهادی و همچنین جشنوارههای مختلف از جمله جشنواره قرآن و عترت در این دانشگاه خبر داد.
معاون فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه با اشاره به اینکه در حال حاضر، 5000 دانشجو، 480 هیآت علمی در رشتههای مختلف پزشکی و پیراپزشکی و 21000 کادر درمانی در 37 بیمارستان استان در حال خدمترسانی هستند افزود: به منظور آشنایی هرچه بیشتر مخاطبان این دانشگاه و بهرهمندی از حمایتهای بنیاد ملی نخبگان، از اضافه شدن بخش مربوط به حمایتهای بنیاد ملی نخبگان در سایت رسمی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه خبر داد.
دکتر الماسی در این نشست، ضمن استفبال از همکاری دانشگاه علوم پزشکی در زمینه شناساندن این بنیاد به مخاطبان جامعه علوم پزشکی در استان، بر لزوم انعقاد تفاهمنامه همکاری فی مابین بنیاد نخبگان آذربایجان غربی و دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تاکید کرد.