برگزاری کارگاه آموزشی تکنیک های ارتقاء سطح سلامت روان
کارگاه آموزشی شیوه های ارتقاء سطح سلامت روان توسط بنیاد نخبگان استان آذربایجان غربی برگزار گردید.
این کارگاه مشاوره با خوشامدگویی جناب آقای دکتر چهل امیرانی، ریاست محترم بنیاد نخبگان استان آذربایجان غربی، آغاز گردید. ایشان ضمن تشکر از حاضران به خاطر علاقه و اهتمام و پذیرش دعوت بنیاد جهت شرکت در برنامه های فرهنگی، تربیتی و مشاوره ای بنیاد نخبگان استان از جناب آقای دکتر عیسی زادگان، رئیس مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه ارومیه نیز به خاطر اعلام آمادگی برای برگزاری این کارگاه تقدیر و تشکر نمودند. ایشان ابراز امیدواری کردند که برگزاری این کارگاه مشاوره گام مؤثری در جهت ایمن سازی مستعدین برتر تحت پوشش بنیاد نخبگان استان در برابر آسیب های فردی و اجتماعی و تقویت مهارت های رویارویی آنان با سختی ها و ناملایماتی زندگی کاری و شخصی آنان باشد. دکتر چهل امیرانی یادآور شدند از آنجا که زندگی تحصیلی و کاری مستعدان نوعاً مملؤ از رویدادها و مسئولیت های تولید کننده فشار روانی است به مستعدان برتر حاضر در برنامه توصیه نمودند که از اهتمام در جهت حفظ و تقویت سلامت روانی خود غافل نباشند.
دکتر عیسی زادگان بحث خود را با بیان این مطلب آغاز نموند که از جمله گروه های آسیب پذیر در بستر اجتماع و محیط کار و تحصیل افراد مستعد و دارای توانمندی های بالاتر از میانگین جامعه هستند. از آنجا که این دسته افراد مسایل را عمیق تر و دقیق تر از بقیه دریافت و فهم می کنند به همان میزان نیز در معرض فشارهای روانی و هیجان های عاطفی ناشی از آن ها قرار دارند، بنابراین لازم است برنامه های تقویت، آگاه سازی و مصون سازی روانی توسط خود این افراد و نیز نهادهای متولی در کشور پیش بینی گردد. ایشان عنوان نمودند برگزاری این برنامه مشاوره به شکل کارگاهی توسط بنیاد نخبگان استان در نوع خود برنامه کم نظیری بوده که لازم است دانشگاه های استان نیز در این راستا قدم های عملی بردارند.
ایشان قبل از ورود به بحث اصلی به ارائه تعریفی از مفاهیم اصلی صحبت های خود پرداختند که شامل این موارد می شد: خویش، بدن، فکر، هیجان و شادکامی.