دستآوردهای برنده جایزه کاظمی آشتیانی در آذربایجان غربی در قاب تلوزیون(+فیلم)
در ادامه معرفی نخبگان در برنامه دوشنبههای نخبگانی، سیمای مرکز آذربایجان غربی از فعالیت های دکتر صابر امیری عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه که در زمینه زیست فرآوری و تخمیر مواد غذایی و نگهداری و ایمنی مواد غذایی، تحقیق نموده، گزارشی تهیه نموده است.
به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان غربی؛ در ادامه معرفی نخبگان در برنامه دوشنبههای نخبگانی، سیمای مرکز آذربایجان غربی از فعالیت های دکتر صابر امیری عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه که در زمینه زیست فرآوری و تخمیر مواد غذایی (تولید متابولیت های میکروبی، پروبیوتیک ها، غذاهای فراسودمند و نگهداری زیستی) و نگهداری و ایمنی مواد غذایی، تحقیق نموده، گزارشی تهیه نموده است.
دکتر امیری که سال گذشته نیز موفق به کسب جایزه کاظمی آشتیانی شده بود، بر روی طرح تولید مواد غذایی فرا سودمند با TRL، هشت فعالیت میکند.
دکتر صابر امیری و تیم تحقیقاتی وی در این طرح در دو حیطه استفاده از باکتریهای مفید پروبیوتیک در مواد غذایی که بتوانند اثرات مفید و سلامت بخش داشته باشند و دوم استفاده از یک سری ترکیبات زیست فعال که اثرات مفیدی در ماده غذایی ایجاد می کنند فعالیت میکنند.
این ترکیبات با عنوان مواد غذایی سلامتی بخش شناخته شده که هم ارزش تغذیه ای زیادی دارند و هم اهداف هدفمندی را دنبال میکنند.
لازم به ذکر است دکتر صابر امیری علاوه بر مشارکت در پروژه 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به عنوان راهنما و مشاور، دو کتاب، 7 فصل کتاب در انتشارات Elsevier و Springer، بیش از 90 مقاله مجله و بیش از 100 مقاله در کنگرهها و همایشهای ملی و بین المللی منتشر نموده است.
لازم به ذکر است، دانشگاه ارومیه در موضوع علوم و صنایع غذایی، در آخرین رتبه بندی شانگهای از رتبه ۳۰۰-۲۰۰ به رتبه ۱۵۰-۱۰۰ جهان رسیده است.