بستن
عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
EN

 

 

مشخصات فردی:

- هادی الماسی

- متولد اول اردیبهشت 1364

- دکتری علوم و صنایع غذایی – دانشگاه تبریز – 1392

- استاد تمام گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه

- پست الکترونیکی: h.almasi@urmia.ac.ir

 

 مسئولیت های اجرایی:

- رئیس بنیاد نخبگان استان آذربایجان غربی از 17 اردیبهشت 1402 تا کنون

- مدیر فناوری و ارتباط با جامعه دانشگاه ارومیه از 17 آذر 1399 تا کنون

- رئیس اداره ارتباط با جامعه و صنعت دانشگاه از 5 اسفند 1398 تا 17 آذر 1399

- مدیر گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه از 12 مهر 1398 تا 15 مهر 1400

- عضو هیئت امناء موسسه آموزش عالی معراج علم سلماس از 20 مهر 1399 تاکنون

- عضو کمیته فنی صدور پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی از 10 مهر 1395 تاکنون

- عضو کمیته تغذیه مجمع خیرین سلامت استان آذربایجان غربی از 20 بهمن 1399 تاکنون

 

 افتحارات و جوایز:

- قرارگیری در لیست دانشمندان پراستناد یک درصد برتر جهان از سال 2020 تاکنون

- انتخاب به عنوان پژوهشگر نمونه کشوری در شاخه کشاورزی و منابع طبیعی از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سال 1399

- انتخاب به عنوان عضو هیئت علمی برتر در همکاری با جامعه و صنعت از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، سال 1399

- انتخاب به عنوان پژوهشگر برتر استان، سال 1397

- کسب عنوان دانش آموخته برتر استان آذربایجان غربی از سوی بنیاد ملی نخبگان، سال 1395

- کسب عنوان دانشجوی نمونه دانشگاه تبریز، سال 1391

 

 

 

  • 1403/03/28 - 09:40
  • - تعداد بازدید: 241
  • - تعداد بازدیدکننده: 234
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دستآوردهای برنده جایزه کاظمی آشتیانی در آذربایجان غربی در قاب تلوزیون(+فیلم)

در ادامه معرفی نخبگان در برنامه دوشنبه‌های نخبگانی، سیمای مرکز آذربایجان غربی از فعالیت های دکتر صابر امیری عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه که در زمینه زیست فرآوری و تخمیر مواد غذایی و نگهداری و ایمنی مواد غذایی، تحقیق نموده، گزارشی تهیه نموده است.

به گزارش روابط عمومی بنیاد نخبگان آذربایجان غربی؛ در ادامه معرفی نخبگان در برنامه دوشنبه‌های نخبگانی، سیمای مرکز آذربایجان غربی از فعالیت های دکتر صابر امیری عضو هیات علمی گروه علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه که در زمینه زیست فرآوری و تخمیر مواد غذایی (تولید متابولیت های میکروبی، پروبیوتیک ها، غذاهای فراسودمند و نگهداری زیستی) و نگهداری و ایمنی مواد غذایی، تحقیق نموده، گزارشی تهیه نموده است.

دکتر امیری که سال گذشته نیز موفق به کسب جایزه کاظمی آشتیانی شده بود،‌ بر روی طرح تولید مواد غذایی فرا سودمند با TRL، هشت فعالیت می‌کند. 

دکتر صابر امیری و تیم تحقیقاتی وی در این طرح در دو حیطه استفاده از باکتری‌های  مفید پروبیوتیک در مواد غذایی که بتوانند اثرات مفید و سلامت بخش داشته باشند و دوم استفاده از یک سری ترکیبات زیست فعال که اثرات مفیدی در ماده غذایی ایجاد می کنند فعالیت می‌کنند.

این ترکیبات با عنوان مواد غذایی سلامتی بخش شناخته شده که هم ارزش تغذیه ای زیادی دارند و هم اهداف هدفمندی را دنبال می‌کنند. 

لازم به ذکر است دکتر صابر امیری علاوه بر مشارکت در پروژه 60 دانشجوی تحصیلات تکمیلی به عنوان راهنما و مشاور، دو کتاب، 7 فصل کتاب در انتشارات Elsevier و Springer، بیش از 90 مقاله مجله و بیش از 100 مقاله در کنگره‌ها و همایش‌های ملی و بین المللی منتشر نموده است.

لازم به ذکر است،‌ دانشگاه ارومیه در موضوع علوم و صنایع غذایی، در آخرین رتبه بندی شانگهای از رتبه ۳۰۰-۲۰۰ به رتبه ۱۵۰-۱۰۰ جهان رسیده است.


  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 172612
کلمات کلیدی
مدیر آذربایجان غربی(حیرانی)
خبرنگار

مدیر آذربایجان غربی(حیرانی)